Bara fantasin som sätter gränserna

 
En osminkad tjej blir till fixad i PS, byter ögonfärg till den fina brungula som vampyrerna i Twilight har, ger mig själv en vit hy. Men jag kände mig endå inte nöjd. Så jag tog en bil från google och la ovanpå den andra bilden och drog ned opaciteten på den med grenarna. Kansek att nästan skulle ga fått synas lite, men jag gillar hur ögonen skymtar fram genom kvistarna.
 
 
 

När man upptäcker något nytt i PS

Canon 60D 50 mm 1.4
 
Det slutade med en hårtork och lite lek med slutartid, vad det skulle bli av bilden fick min kunskap i photoshop avgöra.
Hade inga direkt planer när jag började förutom att kanske försöka göra den lite spöklik. Men efter att sambon tittat och gillat den och sa att det såg ut som jag var i vattnet. Fick det bli lite blått och lila nyanser i huden. Upptäckte att att verktyget för skugga kunde framhäva en hel del och bilden var inte längre så platt.
 
Så upp till er att tolka, men jag måste ju säga att jag att den tråkiga bilden innan blev mycket mer intressan så här :)
 
 

Tillbaka på banan

Korten ligger på datorn, men orken att ta i tu med dem och lägga upp dem, har knappt funnits. Det är väl bra att man hänger mindre vid datorn. Men jag tycker ju om detta, men ibland behöver man en paus och låta insperation komma när den kommer. Har inte haft problem att ta kort, men att arbeta med bilderna har inte alls kännts roligt.
 
Det är snart halloween igen och förra året körde jag på stort med både film och bilder. Denna halloween blir det bara bilder. 
Insperationen kom till mig i går och glädjen att redigera kom plötsligt efter att ha gjort ett tappert misslyckat försök till att fota självporträtt.
Hade en ideè, men det blev inte alls som jag ville. Så jag tog fram hårtork och lekte med slutartiden osv. Det bilder som blev vissade sig kunna anvädas till redigering till blandannat under temat halloween ^^
 
Så nu är jag i fullgång med att försöka få fram lite läskiga bilder som jag ska lägga upp nu under halloween och i november :)
Skönt vara tillbaka.
 
 

Bilkyrkogården

Canon 60D 50mm 1.4 + 17-40mm

Prövat canon 17-40mm

Canon 60D Ef 17-40mm
 
Igår hade jag sådan tur att en av killarna i fotogänget var snäll och lånade ut sitt 17-40mm till mig. Är så sugen på ett vidvinkel, men att välja rätt är svårt . Så då tog jag chansen att pröva innan jag bestämmer mig om jag vill köpa det.
 
Jag tycker verkligen det ger skarpa bilder, dock kanske inte enda ut i alla hörnen. Återskapar fina färger och focuserar mjukt och fint. Dock hade jag gärna haft ännu mer vidvinkel, men då jag har den på min 60D blir det som det blir. Så frågan är om jag ska köpa ett 17-40 eller ett 10-22 som är skapat för en crop sensor.

Rolig upplevelse

Jag har nu sovit ut efter gårdagens fotoresa till Töckfors. Det var jätte trevligt och spännande. Gott folk och skönt väder. 

Glad att jag for även om det känns i kroppen i dag att man suttit i en bil länge ^^ 

Hoppas snart på fler roliga och spännande resor. Ska gå igenom mina bilder i dag på datorn. Såg bra ut på kameran. Hoppas det ser lika bra ut på datorn. 

 Gänget från igår :)


Fotodag

Här sitter man till gränsen till Norge. Snart är vi framme i Töckfors vid en bilkyrkogård som finns där. Här ska jag vara en hel dag med gänget från fotoklubben och fota :D 

En plats med en massa gamla bilar som naturen sakta äter upp.  

Hoppas på bra bilder :) 

RSS 2.0