Från April

Canon 60D ef 50mm 1.4
 
Under våren fotade jag min vän Mariette här nere vid vår sjö. Jag har lagt upp någon bild då och då. Så tänkte jag kunde lägge upp två bilder jag inte visat och en i repris :)

Två Riddare

Canon 60D efs 55-250
 
Jag har så mycket bilder och jag känner inte jag har lust att sitta och redigera en massa. Jag tröttnar rätt fort och efter ett tag blir man bara less och bilderna blir inte bra. Jag kommer försöka att hålla mig till 3-5 bilder som jag lägger upp här.
 
Jag bjuder på två bilder från medeltidsveckan på Visingsö. Har suttit med dem på bärbaradatorn och dess skräm. Så jag hoppas färgerna blev någorlunda bra.
 
 

Magisk morgon

Canon 60D EF 50mm 1.4 och Canon EFS 55-250
 
Det bästa med hösten här nere i Göteborg är endå dimman och en morgonsol som försöker tränga sig igenom. Jag hade först inte kameran i handen då jag var ute med Molle på en morgon promenad innan jobbet. Jag haffade kameran och sprang ut så fort jag lämmnat Molle inne. På en halvtimme hann jag fota den magiska stunden. 
 
Jag lyckades och riktigt bra med bilderna att jag inte behövt göra mkt efterarbete i PS. Nu är min nästa plan att någon gång fota någon eller mig själv i detta härliga motljus med dimma och solstrålar :)
 
 

Visingsö

 
 Canon 60D 55-250mm + 50mm 1.4
 
 
 
På söndagen som var vår sista dag tog jag och Robin en härlig långpromenad på ön. Vi gick omkring på vägarna och sedan gick vi in i på en stig som ledde oss ned till hamnen. Sen tog vi bilen en sväng runt på ön och kollade det gamla ruinerna från olika borgar som finns kvar lite annat :) 
 
 

En resa till medeltiden och frukost under äppelträdet

Canon 60D EF 50mm 1.4
 
Här kommer lite bilder från resan till Visingsö vi gjorde under Augusti. Vi bodde där från fredag till söndag med våra grannar i varsin egna mysiga stuga. Det var retro inrett, antaligen bevarat sen långt tillbaka. Husen runt om oss påminde om husen från " Alla barnen i bullerbyn".  Men pricken över i var enda trädgårdsmöblerna i trä, den rutiga vaxduken i vitt och rött med ett äppelträd "ovanför". Där åt vi voflor till frukost på lördag morgonen <3
 
 
 
 
 

Santi på sin första lösrunda

I dag är det en vecka sedan vi hämtade hem kattungen Santi :) Jag har varit nervös och spänd, hur ska det gå med Molle och kommer han trivas med oss. Ja ni vet alla det där frågorna man har in för något nytt. 
Men jag är inget annat en imponerad av denna lilla kille, han har på en vecka redan vant sig vid Molle. Så pass mycket att han nästa kan krama honom :D Efter första natten var vi hans ägare, han är så gosig och tillgiven. När jag kom hem efter jobbet förtsa dagen satte jag på honom ett sele för att vi skulle kunna ut och gå med honom. Jag vill han ska lära sig hur det ser ut där han bor och hör hemma innan vi låter honom springa lös. Dagen efter gick han nästan som en hund i koppel ^^
 
Han vänjer sig jättefort och jag är så stolt över honom, vi kunde nog inte få en bättre katt :D <3
Så i dag då det är söndag och han bott här en vecka och tankarna farit runt länge på när man ska kunna släppa ut honom. (Vissa tycker man ska vänta till det att det blivit ett år eller bott några veckor och månader hos en.) Stod jag denna kväll på bron och höll Santi i min famn.
 
Ska vi våga släppa honom, frågade jag Robin som höll på ute i trädgården. Han tyckte vi kunde pröva då han verka ha kommit till rätta så fort. Så jag släppte vår lilla vän med refläxhalsband med bjällra i runt halsen så man både hör och ser honom. Med en liten klump i magen och en tanken på om eller vad som kan hända släpte jag ner honom på marken.
 
Men det fanns inget att oroa sig för (ni kan ju tänka er hur nervös jag var), han höll sig i närheten och kom och tittade på oss när vi höll på att plantera. Han är väldigt nyfiken av sig ^^
 
När klockan närmade sig 8 och mörkret börja falla på var det dags att försöka få in honom. Han kom då just tillbaka från skogen. Men då han märkte att vi ville ha in honom sprang han bara i väg. Så jag slutade följa efter och gick in för att hämta hans leksak. Då kom han tillbaka och ville mer en gärna leka ^^
 
Denna lilla söta katt är verkligen super fin och go på alla sett och vis. Molle är jätteglad för att få ett så fint sällskap. Han skäller och gnyr då vi är ute tillsammans, han vet inte hur han ska vara i hans närhet. Inne är han jätte lugn, men så fort vi kommer ut vill han leka med Santi :D
 
Canon 60D EFS 55-250mm
 
 
 
 
 

RSS 2.0