Det frostar om det gröna

Vakna till ett vitt landskap. Ingen snö utan den vackra frosten hade kommit. Jag älskar att fota frosten på grässtråna eller grenarna. Ännu finare blir det då solen lyser lite lagom genom molnen :)
Dock vad jag önskar att jag hade ett macroobjektiv, så man verkligen kommer nära det vackra kristalerna.
 
 Canon EOS 1100D EF 50 mm

Sailor Girl

Canon EOS 1100D EFS 18-55 mm
 
Detta var vad jag lyckades att åstakomma i går. Jag är väl helt nöjd med tre bilder, medan det andra blev så där halv bra. 
Då jag ännu inte har en kamra med trådlös självutlösare var jag tvyngen att säta fokusen på trädet som jag sedan ställde mig vid så att jag inte skulle bli suddig. Annars satte den bara fokusen på skogen och jag blev suddig. 
Så på grund av det blev det tyvärr små fattingt med olika poser (stavning?) och platser. Jag hade verkligen behövt någon bakom kamran. Men ska ta upp detta tema igenom med mig som fotograf och någon som fotar mig nästa gång :)
 
Sedan vill jag också bara säg att ni svärd vana människor behöver inte kommentera att jag håller svårdet fel osv. Det var nog svårt hinna inta en pose på tre röd sekunder. Så svärdet fick hamna där det hamna tyvärr.
Men annars hoppas jag ni ska gilla bilderna, älskar sailor kläder ^^
 
 
 
 
 

Sailor Girl - bakom kuliserna

Här kommer lite bakomkuliserna från dagens Sailor Girl fotning med mig själv. Tyvärr blev det som jag väntade mig. Men ska kolla igenom bilderna snart och hoppas att någon går att lägga upp här på bloggen :)
 
Molle hittade en pöl som hade kul i under tiden jag fjantade runt framför linsen :P
 
 

Testbilder med blixt

Hejsan alla fotosugna människor!
I dag ska jag försöka fota lite, är nervös att allt bara kommer bli fjasko. Men det får jag ju veta först efteråt. Nu på morgonen har jag testat min blixt som jag köpte innan jag flyttade. 
Jag kan bara säga att nu känner jag mig äntligen som en riktig fotograf och denna kommer jag aldrig mer vara utan ^^
 
Är bara nybörjare så den får vara på autoläge, tills jag lärt mig mera. Har nu bara tagit lite bilder inomhus och kan redan se att den gör stor skillnad! 
Jag ska ta med den nu under min fotografering och se hur bilderna blir ute :)
 
Här nedan kan ni se före och efter bilder med blix och utan. Inget är redigerat!
 
Canon EOS 1100D EF 50mm Blixt Dörr DAF 42 power Zoom

Förbereder morgondagen

I morgon lovar vädret en sol med moln, men bara det inte regnar blir jag glad. För i morgon hande jag tänkt fota lite sailor/samuraj foton med mig själv. Hade gärna haft någon som fotat mig, men jag gör alltid mitt bästa så det ska jag göra i morgon också :)
 
Så just nu har jag förberett kläder, tänkt ut plats och rekvisita (tummen upp för det) :)
 
Min insperation blir från filmen Sucker Punch, jag älskar Babbydools klädnad och karaktär. Dock tyckte jag att filmen inte var så där jätte bra. Men hade tänkt att jag skulle se den igen och se vad jag tycker :)
 
 
 

Dimma

När man bor här nere i Göteborg får man verkligen uppleva den där så kallade London dimman. Göteborg är som lilla London brukar man säga. Jag håller med :)
 
 

Ska fota dimman i dag

I dag är jag fören gångskull uppe tidigigt. Så varför inte försöka fota lite dimma när det blir ljusare ute :) Det ligger alltid så mystigt över där vi bor (jag och min kille). I går när jag var ute vid elva låg dimman kvar över sjön. Men i dag ska jag ha kamran med mig :)
 
Tycker det är smart ta med den på morgon pormmisen med hunden, för det är alltid något jag ser då jag inte har med den. Tvärt om då jag har den, men dimman borde vara kvar ett bra tag i dag. 
 
Så hål tummen för mig för att få snygga naturbilder över vår sjö :D
 
Instagram
 
 

The ring/The Grudge

Canon Eos 1100D EF 50/55-2500mm
 
Äntligen lägger jag upp lite bilder här på bloggen. Det har frågats när jag ska uppdatera och nu gör jag det äntligen :D
 
Jag hoppas ni inte har missat filmen jag och Ida gjorde här innan halloween. Om inte kan ni gå in här. Medan vi filma så fotade jag också. Det är mitt första och kanske mitt sista skräcktema, haha vi var så mörkrädda medan vi höll på och flera dagar efter. Men nu har rädlsan lagt sig och jag kan bara känna mig stolt över vårt projekt och Ida hon gör sig alltid bra på bild till med Samara ^^
 
 
 

RSS 2.0